door | 8 april 2020 | Acconet Online

Hyarchis gelooft in de kracht van samenwerking. Het bedrijf uit Eindhoven levert software implementaties aan de Nederlandse markt. Ze zijn vooral bekend in de hypotheekbranche, de verzekerings- en accountancywereld en het juridisch werkveld. Samen met certified Exact partner Acconet is nu een koppeling gecreëerd tussen Exact Online CRM en Hyarchis.

Na uitgebreide praktijktesten zorgt de koppeling via T-Box nu voor een optimale uitwisseling van klantgegevens. Deze koppeling zorgt ervoor dat, zodra een klant wordt aangemaakt in Exact Online, automatisch een dossierstructuur wordt aangemaakt in het Hyarchis Document Management.

Tevens neemt T-box alle benodigde klantgegevens over uit Exact Online bij het vullen van de brieftemplates die gemaakt worden met Hyarchis Document Composition. Hierdoor hoeft een dossier niet meer handmatig te worden ingevoerd. Er zit nu geen verschil meer tussen de klanten in het CRM en de Document Manager. Brieven worden voortaan automatisch voorzien van klantdata. Bovendien werken alle medewerkers met dezelfde templates die op een centrale plaats worden onderhouden. Dit voorkomt het werken met foutieve of verouderde versies.

Hyarchis wil zorgdragen voor hoge betrokkenheid bij klanten en resellers. Het is hun missie om zo dicht mogelijk bij de klant te staan en alle processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Meer over Acconet

Acconet is een softwarebedrijf uit Aarle-Rixtel dat optimale oplossingen biedt voor financiële en logistieke vraagstukken wat betreft automatisering en data integratie. Speciaal daartoe heeft zij het eigen product T-Box ontwikkeld. Sinds vele jaren is Acconet een innoverende en gedreven business partner van Exact Software.

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This