door | 10 april 2019 | Acconet Online

Softwarebedrijf Acconet is trots op haar splinternieuwe website voor T‑Box. Eigenaar Hans Meijer is blij met het eindresultaat. “We hebben T‑Box in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld”, vertelt Hans. “Inmiddels is het een veelgevraagd product geworden met diverse zeer praktische toepassingen voor bedrijven.  Op de nieuwe website kunnen onze klanten zich nu heel gericht oriënteren op de mogelijkheden van T‑Box.”

T‑Box van Acconet

Op de nieuwe site staat een korte 3D‑animatie die precies laat zien wat T‑Box kan betekenen voor bedrijven. Ook zijn er klantenverhalen te lezen.  Gebruikers vertellen hierbij over het gemak en de voordelen van T‑Box. Vooral ondernemingen die te maken krijgen met verschillende vestigingen of met transport en logistiek, blijken enthousiast te zijn. Waar de mogelijkheden van Exact ophouden, beginnen de toepassingen en aanvullingen van T‑Box.

De kenners weten inmiddels dat er verschillende varianten zijn van T-Box. Op de nieuwe site T-Box.online staat een beknopt overzicht van elk product. Ook in het App Center van Exact is T-Box te vinden.

Complexe bedrijfsprocessen vragen overzicht en samenwerking

“De bedrijfsontwikkelingen in de huidige tijd gaan razendsnel. Klanten willen direct weten wat er geleverd kan worden. Alle betrokken partijen willen een actueel overzicht van belangrijke gegevens”, vertelt eigenaar en softwareontwikkelaar Hans Meijer. “Met T‑Box komen we tegemoet aan deze wensen bij onze klanten. We zorgen voor overzicht, voor sturing en voor het koppelen van verschillende datastromen.”

“Inmiddels hebben we een tweede kantoorpand in gebruik en is ons team uitgebreid. Zo zijn we nog beter in staat om onze klanten te helpen bij hun automatiseringsvragen. Op veel plaatsen zien we de overgang van papieren naar digitale systemen. Dit voorkomt fouten en levert efficiëntie en tijdwinst op. Ons team staat klaar om deze ontwikkeling voor bedrijven te realiseren.”

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This