door | 13 september 2017 | Acconet Online

Stel u werkt met een speciaal softwarepakket voor uw branche en u wilt gebruik maken van een moderne cloudoplossing zoals Exact Online. Of u maakt een inkoopplanning in Excel en u wilt daarvan automatisch inkooporders aanmaken in uw software. Twee voorbeelden waarbij onze klanten gebruik maken van postmyfile.nl.

Postmyfile.nl is een internetdienst van Acconet waarbij u bestanden kunt aanbieden die vervolgens verwerkt worden. Zo kunt u bestanden laten omzetten naar een ander formaat zodat u de gegevens kunt importeren in uw software of de gegevens worden direct door onze dienst voor u verwerkt.
Voor dienstverleners van telefonie zorgen wij er voor dat de bestanden van providers worden omgezet naar bestanden die ingelezen kunnen worden in de facturatie. De bestanden worden zonder verdere tussenkomst via postmyfile.nl ge-upload, verwerkt en verstuurd naar het gewenste  e-mailadres. Een soortgelijke dienst hebben wij voor klanten die werken met een branchepakket en factureren via Exact Online of Exact Globe.
Met postmyfile.nl bieden wij u een dienst die gemakkelijk werkt en die tal van mogelijkheden biedt. Denk aan het uploaden en verwerken van inkoop- en verkooporders, prijswijzigingen etc.
Postmyfile.nl maakt gebruik van T-Box. Voor meer informatie klik op T-Box.

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This