door | 25 november 2021 | T-Box

De showroom van DesignSpiegels.nl

Designspiegels.nl uit Naarden kiest voor Exact Online en T-Box

NAARDEN – DesignSpiegels.nl is een online verkoper van vooral bad- en slaapkamerspiegels met een moderne en sterke uitstraling. Hun kracht ligt in de kwaliteit van afwerking en de extra opties die kunnen worden toegevoegd. Een sfeervolle LED verlichting, een handig klokje, spiegelverwarming of een muziekje erbij. Het kan allemaal op maat worden gemaakt. De snelle groei van bestellingen uit Nederland en België zette een volledige automatisering ervan hoog op het prioriteitenlijstje.

Stephan ging als eigenaar van DesignSpiegels.nl op zoek naar een goede ondersteuning bij dit traject. “Veel orders moesten voorheen handmatig worden verwerkt. Dat is saai en repeterend werk en een fout is dan snel gemaakt. Soms werden bijvoorbeeld prijzen verkeerd overgenomen. De binnengekomen order moest via knippen en plakken in onze boekhouding worden verwerkt.”

Groei vraagt om een totale automatisering

“We kregen het zo druk dat we het orderproces gewoon niet meer konden bijbenen. We zochten en vonden een oplossing waarbij alle bestellingen direct worden verwerkt tot een verkooporder met de juiste prijzen, klantgegevens en benodigde data. We gebruiken hiervoor Exact Online en T-Box Intercompany Logistics van Acconet. We gebruiken dat nu een jaar en ik kan alleen maar zeggen dat het fantastisch werkt.”

Badkamer met een product van DesignSpiegel.nl

Koppeling tussen bestelling en uitvoering

“We krijgen opdrachten van grote zakelijke klanten binnen. Die moeten dan op de juiste manier worden gekoppeld aan onze administratie. Daarvoor zorgde een consultant van Acconet. Het automatiseringsproces vroeg om specifieke aanpassingen. Zo was er bijvoorbeeld verschil tussen het ene ‘&-teken’ en het andere. Soms moest er een formule worden aangepast, of een nieuw product worden ingevoerd.
Steeds als er om een bijstelling werd gevraagd konden we een beroep op Acconet doen. We kregen dan snel een reactie terug. Daar zijn we heel blij om. We kregen ook meteen een uitvoerige uitleg over hoe de zaak werd opgelost. Gewoon via de telefoon, persoonlijk en betrokken. Daar zijn we echt ontzettend tevreden over.”

Meer over Acconet en T-Box

Acconet, leverancier van bedrijfssoftware, ondersteunt bedrijven bij hun implementatie van Exact softwarepakketten. Het zelf ontwikkelde product T-Box maakt het mogelijk om aanvullende gegevens te integreren met Exact Online of een andere bedrijfsadministratie. T-Box kan ook verschillende systemen van samenwerkende bedrijven met elkaar laten communiceren. In het App Center van Exact en op de site van T-Box staan verschillende oplossingen die Acconet met T-Box kan bieden.

Veel orders moesten voorheen handmatig worden verwerkt. Dat is saai en repeterend werk en een fout is dan snel gemaakt. Soms werden bijvoor­beeld prijzen verkeerd over­genomen. De binnen­gekomen order moest via knippen en plakken in onze boekhouding worden verwerkt.

Stephan

Eigenaar, DesignSpiegels.nl

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This