Acconet is een unieke, innovatieve speler op het gebied van het stroomlijnen en automatiseren van bedrijfsprocessen. We zijn sinds 1990 certified partner van Exact bedrijfssoftware.

Onze grootste missie is om vernieuwende oplossingen te leveren voor onze klanten. Om processen eenvoudig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken. We zijn gespecialiseerd in het koppelen van automatiseringssystemen. T-box is een eigen product dat specifieke problemen in automatisering oplost. Hiermee hebben we al veel van onze klanten kunnen helpen met hun groei en procesbeheersing.

Tim

Sinds 2012 al flink in de weer met Exact Globe Next en vanaf 2018 werkzaam voor Acconet. Afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Eindhoven en door zijn programmeer achtergrond, kan hij handige softwaretoepassingen schrijven om bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren.

Hanneke

In 2001 is Hanneke gestart met Acconet. Zij werkte als projectbegeleider bij een aantal educatieve uitgeverijen. Naast het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen is automatisering steeds een integraal onderdeel geweest van haar werk.

Hans

In 1990 startte de samenwerking met Exact software. Na de oprichting van Acconet heeft dat geleid tot het partnerschap tussen Acconet en Exact. Hans is actief als Exact consultant en software ontwikkelaar van T-Box.

Robert

Met een achtergrond als Oracle DBA en IT support is Robert een IT’er in hart en nieren. Na zijn studie MTS technische computerkunde heeft hij HBO Informatica gestudeerd. Sinds januari 2020 werkt Robert bij Acconet en vindt hij zijn passie in het oplossen van IT vraagstukken. In zijn vrije tijd speelt Robert graag bordspelletjes en online poker.

Rezi

Een financiele duizendpoot,met een analytische kijk op de zaken. Parttime werkzaam voor Acconet en daarnaast ook nog docent Wiskunde. Ze staat klaar voor u om haar kennis en ervaring in te zetten voor een goede en langdurige relatie.

Melissa

Freelance marketingcommunicatie adviseur. Sinds 2016 werkzaam voor Acconet en verzorgt de klanten van alle nieuwtjes over Acconet middels de nieuwsbrief. Daarnaast ook verantwoordelijk voor de social media en conceptontwikkeling.

Pin It on Pinterest