Over Acconet

Acconet, opgericht in 2001, is een ervaren en gedreven business partner van Exact Software. Met een bagage van ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van software en Exact is Acconet in staat optimale oplossingen te bieden voor alle vraagstukken rond automatisering en klantenservice.

Uw wensen en mensen staan centraal. Daarnaast denkt Acconet verder dan de mogelijkheden die de software standaard biedt. Alles om uw bedrijfsprocessen optimaal te organiseren. De inrichting van de software en bovenal de begeleiding van de mensen die er mee moeten werken, zijn minstens zo belangrijk. Dat vraagt om inzicht, creativiteit en inleving in uw bedrijf.

Naast Exact Software heeft Acconet eigen software beschikbaar onder de naam T-Box waarmee wij koppelingen realiseren met andere systemen. Met onze partner FieldBuddy bieden wij een totaaloplossing voor service management.

Accompany Network

Acconet staat voor ‘Accompany Network’. Samenwerken met specialisten die het vak verstaan en waarde aan elkaar toevoegen. Vergeleken met de jaren 90 is er veel veranderd, vooral op het gebied van netwerken, internet en besturingssoftware. Belangrijke aandachtspunten zijn integratie van systemen en beveiliging van gegevens. Acconet heeft er voor gekozen om samen te werken met mensen die met elkaar een krachtig netwerk vormen. Een netwerk van professionals die uw project tot een succesvol einde kunnen brengen.

Missie

Acconet wil met vernieuwende softwareoplossingen bedrijfsprocessen vereenvoudigen.

Visie

Acconet verbindt mensen en medewerkers door het aanbieden van de juiste oplossing voor hun automatiseringsvraagstukken. Wij willen software slimmer, eenvoudiger en beter inzetbaar maken. Alleen dan kunnen medewerkers elk moment, elke dag waar ook ter wereld het beste uit zichzelf halen.

Hans

Hanneke

Voor Hanneke en Hans Meijer van Acconet is het 29 jaar geleden dat zij hun eerste softwarebedrijf, ‘Modulair’, oprichtten. In 1990 startte de samenwerking met Exact software. Toen Hans in 1996 bij Modulair stopte, lag het dan ook voor de hand dat Exact zich meldde. In 2001 is Hanneke begonnen met Acconet. Naast het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen is automatisering steeds een integraal onderdeel geweest van haar werk.

Stef

Vanaf 2017 werkzaam als consultant, na zijn opleiding IBMS stond hij te popelen om bij Acconet aan de slag te gaan.

Rezi

Een financiele duizendpoot,met een analytische kijk op de zaken. Parttime werkzaam voor Acconet en daarnaast ook nog docent Wiskunde. Ze staat klaar voor u om haar kennis en ervaring in te zetten voor een goede en langdurige relatie.

Melissa

Freelance marketingcommunicatie adviseur. Sinds 2016 werkzaam voor Acconet en verzorgt de klanten van alle nieuwtjes over Acconet middels de nieuwsbrief. Daarnaast ook verantwoordelijk voor de social media en conceptontwikkeling.

Tim

Sinds 2012 al flink in de weer met Exact Globe Next en vanaf 2018 werkzaam voor Acconet. Afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Eindhoven en door zijn programmeer achtergrond, kan hij handige softwaretoepassingen schrijven om bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren.

Pin It on Pinterest