Over Ons

Stel u werkt met een speciaal softwarepakket voor uw branche en u wilt gebruik maken van een moderne cloudoplossing zoals Exact Online. Of u maakt een inkoopplanning in Excel en u wilt daarvan automatisch inkooporders aanmaken in uw software. Twee voorbeelden waarbij onze klanten gebruik maken van postmyfile.nl.

Uw wensen en mensen staan centraal. Daarnaast denkt Acconet verder dan de mogelijkheden die de software standaard biedt. Alles om uw bedrijfsprocessen optimaal te organiseren. De inrichting van de software en bovenal de begeleiding van de mensen die er mee moeten werken, zijn minstens zo belangrijk. Dat vraagt om inzicht, creativiteit en inleving in uw bedrijf.

Naast Exact Software heeft Acconet eigen software beschikbaar onder de naam T-Box waarmee wij koppelingen realiseren met andere systemen. Met onze partner FieldBuddy bieden wij een totaaloplossing voor service management.

Team

Voor Hanneke en Hans Meijer van Acconet is het 29 jaar geleden dat zij hun eerste softwarebedrijf, ‘Modulair’, oprichtten. In 1990 startte de samenwerking met Exact software. Toen Hans in 1996 bij Modulair stopte, lag het dan ook voor de hand dat Exact zich meldde. In 2001 is Hanneke begonnen met Acconet. Naast het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen is automatisering steeds een integraal onderdeel geweest van haar werk.
In 2016 verwelkomen wij Charlotte en Melissa. Charlotte is uw aanspreekpunt voor Exact Online en FieldBuddy. Melissa verzorgt de marketing en communicatie.

Accompany Network

Acconet staat voor ‘Accompany Network’. Samenwerken met specialisten die het vak verstaan en waarde aan elkaar toevoegen. Vergeleken met de jaren 90 is er veel veranderd, vooral op het gebied van netwerken, internet en besturingssoftware. Belangrijke aandachtspunten zijn integratie van systemen en beveiliging van gegevens. Acconet heeft er voor gekozen om samen te werken met mensen die met elkaar een krachtig netwerk vormen. Een netwerk van professionals die uw project tot een succesvol einde kunnen brengen.

Missie

Acconet wil met vernieuwende softwareoplossingen bedrijfsprocessen vereenvoudigen.

Visie

Acconet verbindt mensen en medewerkers door het aanbieden van de juiste oplossing voor hun automatiseringsvraagstukken. Wij willen software slimmer, eenvoudiger en beter inzetbaar maken. Alleen dan kunnen medewerkers elk moment, elke dag waar ook ter wereld het beste uit zichzelf halen.

Pin It on Pinterest

Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.