door | 13 november 2019 | Exact Online, T-Box

Ze houdt zelf ook wel van mooie beautyproducten, maar haar passie ligt toch vooral in het dagelijks verlenen van service aan haar klanten. Zeven jaar geleden begon Eefke Ooms met het opzetten en stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Inmiddels is zij operationeel directeur van Beautydistrict BV uit Aalsmeer. Het bedrijf is distributeur van professionele merken voor de haar- en schoonheidsindustrie in Nederland. Nu de scale-up fase is bereikt wil Eefke zichzelf het liefst overbodig maken. “Ook als ik ziek ben moet alles gewoon door kunnen blijven gaan.”

Focus op klanten, niet op onze bedrijfshandelingen

“Om te zorgen dat we niet continue bezig zijn met ontvangst en levering van producten hebben we zoveel mogelijk geautomatiseerd”, vertelt Eefke.  “Er komt veel bij kijken voordat onze beautyproducten bij de klanten zijn geleverd. Door steeds meer te automatiseren besparen we tijd en voorkomen we fouten.

Het magazijn hebben we uitbesteed. We zochten een koppeling met ons programma van Exact Online om te kunnen samenwerken met die logistieke partij. Die vonden we bij softwarebedrijf Acconet in de persoon van Hans Meijer. We hebben met alle betrokken teamleden uitgebreid gesproken over hoe we de afdeling salessupport kunnen ontzorgen. Hans vertelde ons helder wat wel en niet kan worden geautomatiseerd en wat daar precies voor nodig is.

Acconet heeft zelf een multitool ontwikkeld, T-Box, dat allerlei bedrijfsprocessen met elkaar kan verbinden. Na de gefaseerde implementatie in maart zijn we nu aan het finetunen. Het vraagt van alle betrokkenen een hele systematische aanpak.”

T-Box Logistics

“Met de koppeling van T-Box worden onze orders automatisch doorgegeven aan de mensen die voor de levering zorgen. Leveringen worden automatisch bevestigd.  Verder heeft Acconet voor Beautydistrict managementinformatie samengesteld met het programma Klipfolio. Hierdoor beschikken we steeds allemaal over de juiste informatie om ons bedrijf goed te kunnen leiden.”

Meer informatie

T-Box maakt het mogelijk om aanvullende gegevens te integreren met Exact Online of een andere bedrijfsadministratie. T-Box kan ook verschillende systemen van samenwerkende bedrijven met elkaar laten communiceren. In het App Center van Exact en op de site van T-Box staan verschillende oplossingen die Acconet met T-Box kan bieden.

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This