door | 8 januari 2020 | Exact Online, T-Box

Opererend vanuit de High Tech Campus in Eindhoven is ZENS een flinke speler op de markt van draadloos opladen. Zowel voor telefoons als horloges en oordopjes. Het bedrijf groeide vanaf 2011 uit tot een wereldwijde leverancier. Ze hebben een eigen magazijn voor hun high end producten die uniek zijn in kwaliteit en design. ZENS verkoopt haar artikelen via bekende winkelketens en webwinkels. De stormachtige groei maakte de bedrijfsprocessen complexer en de behoefte aan overzicht groter.

Hans van Roij is de global program manager van ZENS. Hij vertelt hoe het is gelukt om zicht te houden op alle activiteiten binnen ZENS.

Automatiseren met Exact en T-Box

“Met Exact Online hebben we een programma aangeschaft dat ons beter inzicht geeft,” vertelt Hans. Klanten, zowel consumenten als bedrijven, plaatsen bestellingen die worden verwerkt in Exact. De artikelen worden klaargemaakt, verzonden, geleverd en gefactureerd. In het verleden kostte deze bedrijfsprocessen veel tijd en overleg. We moesten aparte bestanden bijhouden over de inkoop, de voorraad, de allocaties en onze klanten. Die gegevens werden dan weer allemaal aan elkaar gekoppeld. We waren naarstig op zoek naar een beter zicht op de actuele voorraad, lopende bestellingen, de supply chain en de verwachte klantvraag.

Exact en T-Box leveren nu een totaaloverzicht voor ZENS. T-Box wordt gebruikt voor de onderliggende inter-company transacties tussen de verschillende ZENS-BV’s, zodat nu nagenoeg alles is geautomatiseerd. De transacties lopen allemaal op de achtergrond, waardoor we vaak niet eens meer in de gaten hebben dat het allemaal draait. Het is net of het er niet is. T-Box neemt vele manuele handelingen van ons over.”

Een totale bedrijfsadministratie

“Door de aanschaf van Exact Online, aangevuld met T-Box, hebben we nu altijd een actueel totaaloverzicht. Onze eisen en wensen konden we met deze beide pakketten realiseren. Na een korte testfase gingen we live. We haalden er de kinderziektes uit en alles werkt nu naar tevredenheid.”

Ontdek de mogelijkheden van T-Box

T-Box maakt het mogelijk om aanvullende gegevens te integreren met Exact Online of een andere bedrijfsadministratie. T-Box kan ook verschillende systemen van samenwerkende bedrijven met elkaar laten communiceren. In het App Center van Exact en op de site van T-Box staan verschillende oplossingen die T-Box kan bieden.

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This