door | 5 oktober 2016 | Acconet Online

Elk jaar organiseert Exact in samenwerking met haar partners een groots business event in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is zelfs het grootste business event voor software en technologie. Bijna vanzelfsprekend dat Acconet een van de partners is en dus ook aanwezig zal zijn op dit evenement.

Op 9 november zorgt Exact Live ervoor dat de jaarbeurs weer rood kleurt. Op de beursvloer van ruim 10.000 vierkante meter kun je terecht voor de nieuwste trends op het gebied van hospitality, futuristische tech experiences, demo’s en support. Dit jaar draait Exact Live om nieuwsgierigheid. Nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen. Naar de toekomst. Naar techniek. Nieuwsgierigheid is een voorwaarde voor innovatie en daarom onontbeerlijk voor moderne bedrijven. Exact Live combineert fascinerende vergezichten met praktische tips en daagt je uit om net als wij Tech Curious te zijn.

Een goed gevuld programma is wat er op de planning staat met een aantal inspirerende sprekers. Denk aan: Erik Scherder, Thomas Rau, Mascha Driessen, Steven van Belleghem, Maarten Steinbuch en de host van de dag Humerto Tan.

Onderwerpen die aan bod komen op 9 november zijn onder andere: duurzaam groeien, ondernemen in de nieuwe wereld, vitale bedrijven presteren beter en over innovatief management in de moderne marketing. Genoeg te beleven dus!

Acconet nodigt u uit om een kijkje te komen nemen op het grootste business evenement van het jaar. Zien we u daar? Schrijf u via onderstaande link gratis in.

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This