door | 21 mei 2014 | Exact Online

Exact is marktleider op het gebied van bedrijfssoftware in Nederland. De software van Exact dankt zijn grote populariteit onder kleine én grote ondernemingen aan de veelzijdigheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Om het de gebruiker nog makkelijker te maken is Exact Online ontwikkeld. Steeds meer bedrijven kiezen voor dit product. Acconet Consultancy, gevestigd in Beek en Donk, zorgt ervoor dat ondernemers in de regio probleemloos kunnen overstappen op Exact Online om daar vervolgens hun voordeel uit te halen.

De drijvende kracht achter Acconet, gecertificeerd Exact-partner, wordt gevormd door Hans en Hanneke Meijer. Beide beschikken over bijna 30 jaar ervaring met het op maat maken en implementeren van software voor bedrijven. Hans Meijer: “De vraag naar Exact Online groeit enorm. Dat is niet vreemd als je weet welke voordelen dit product heeft. Om te beginnen hoef je zelf geen softwarepakket aan te schaffen, want alle software werkt vanaf een externe server in een goed beveiligd datacenter. Je neemt een maandabonnement dat precies is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Omdat de software en je eigen bestanden toegankelijk zijn via internet – uiteraard beveiligd met een persoonlijke inlogcode – kun je vanaf elke willekeurige locatie via computer, tablet of mobiele telefoon direct bij je gegevens, en dat 24 uur per dag. Je hoeft bovendien niet over it-kennis te beschikken, want je hebt geen eigen server nodig.”

Volop tools voor kleine én grote ondernemingen

Voor veel mensen is Exact synoniem voor boekhoudsoftware, maar Exact Online biedt volop tools voor handels- en productiebedrijven en zakelijke dienstverlening. “Met Exact Online kan je bijvoorbeeld productieprocessen en voorraden bijhouden. Ook is het heel eenvoudig te gebruiken voor urenregistratie en projectbeheer. Het is enorm flexibel en gebruiksvriendelijk. Ideaal voor de administratie van de keurslager tot en met de bedrijfsvoering van middelgrote productie- en handelsmaatschappijen. Wij van Acconet zorgen ervoor dat de overstap naar Exact Online gestroomlijnd verloopt. We helpen de ondernemers met het opzetten van het systeem en geven instructies voor het gebruik. Daarna gaat het meestal als vanzelf. Vraag maar eens na in je eigen omgeving; ik durf te wedden dat je uitsluitend positieve reacties krijgt!”

Stagiaire gezocht

Voor de uitbreiding van haar activiteiten in de regio zoekt Acconet een enthousiaste stagiaire die ondersteuning biedt op het gebied van marketing en verkoop.

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This