door | 1 november 2013 | Acconet Online

Ban Bouw BV uit Nuenen is een middelgrote bouw­onder­neming en project­ontwikkelaar die kan putten uit meer dan 80 jaar ervaring. Acconet helpt met de inrichting van Exact Globe.

“Bij het overzetten van een aantal administraties werden we geconfronteerd met een verouderd administratiepakket dat nooit geoptimaliseerd was”, vertelt Mieke van den Heuvel-Camp, financieel directeur bij Ban Bouw. “De migratie van alle gegevens naar Exact Globe bleek veel meer tijd en werk te kosten dan we van tevoren hadden ingeschat. Ik belde toen naar Acconet voor assistentie en daar bleek Hanneke Meijer meteen bereid om ons te komen ondersteunen. Ze is een aantal maanden bij ons op kantoor geweest en heeft alle gegevens uit de oude administratie opnieuw ingericht in Exact Globe. Zij werkt erg secuur en wees ons bovendien op allerlei mogelijkheden van het pakket die wij nog niet kenden, maar die uitstekend van pas komen in onze bedrijfsvoering. Zo kunnen we alle kosten uitsplitsen per project en per kostenplaats de resultaten voor een bedrijvencentrum uitdraaien.
We zijn supertevreden met de ondersteuning van Acconet en kunnen Hanneke en Hans Meijer dan ook warm aanbevelen. Ze zijn altijd uiterst correct en heb je problemen, dan doen ze er alles aan om die zo snel mogelijk en accuraat op te lossen!”

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This