Cloudia Data
Met T-Box van Acconet blijven wij ons als bedrijf steeds verder ontwikkelen, dat is een prachtig perspectief voor de toekomst!
(Monica Schlösser, Manager Operations bij Omega)
Testimonial
Omega, gevestigd in Ittervoort, verzorgt het complete orderproces voor diverse klanten. Omega verwerkt elke dag 200 tot 250 orders die een gigantische hoeveelheid data bevatten en binnenkomen via XML-files. T-Box selecteert alle benodigde informatie voor de verwerking van die orders die vervolgens door de magazijnmedewerkers verzamelt en verzonden worden. T-Box zorgt ook voor terugmeldingen. Monica Schlösser: “Op die manier beheren wij de voorraad en krijgt de klant bericht over welke orders die dag verstuurd zijn. T-Box is enorm veelzijdig. Door de toepassing van T-Box kunnen wij aan vrijwel alle wensen van onze klanten tegemoetkomen. Dat is mede te danken aan de samenwerking met Acconet. Zij hebben aan een half woord genoeg. Ze denken mee en zijn erg betrokken. Op die manier blijven wij ons als bedrijf ook steeds verder ontwikkelen, dat is een prachtig perspectief voor de toekomst!”

Acconet Thema over Omega Direct Marketing Services vindt u hier.

Logo Omega
Onze productielijsten worden samengesteld door T-Box en dat gaat perfect!
(Leon Hoeben, Hoofd Bedrijfsbureau bij Patisserie Hoeben)
Testimonial
Patisserie Hoeben uit Liessel is een bakkerij die dagvers gebak levert aan ruim 300 supermarkten. De leadtime is korter dan bij de concurrentie, dus ‘delivery on demand’ maar dan wel vers! Leon Hoeben, Hoofd Bedrijfsbureau van Patisserie Hoeben geeft aan: “Onze concurrentiekracht berust voor een belangrijk deel op het snel kunnen bedienen van onze klanten. Om dit te bewerkstelligen hebben wij betrouwbare productielijsten nodig waarop staat welke artikelen in welke hoeveelheid aan welke klant geleverd moeten worden. Die productielijsten worden samengesteld door T-Box, een maatwerkoplossing van Acconet. En dat gaat perfect!” Patisserie Hoeben werkt al geruime tijd met Exact, maar had behoefte aan meer dan alleen de standaard mogelijkheden die Exact biedt voor rapportage. “Met T-box kunnen wij deze rapporten eenvoudig genereren.” Patisserie Hoeben werkt al ruim 4 jaar naar volle tevredenheid met T-Box. “Elk bedrijf van onze grootte is gebaat bij creatief maatwerk. Wij zijn voor T-Box gegaan en hebben daar alleen maar voordelen van geplukt!”
Logo Patisserie Hoeben
Met de T-Box oplossing van Acconet zijn dagelijks voorkomende handelingen naar tevredenheid geautomatiseerd
(Freek Cuypers, directeur Born Sportscare)
Testimonial
Born Sportscare, gevestigd te Geleen, produceert en ontwikkelt producten op het gebied van sportvoeding en verzorging. Born Sportscare werkt samen met een extern vervoerder (DSV Solutions) die hun producten op voorraad houdt en transporteert. Zij willen de opdrachten die de vervoerder uitvoert via elektronisch berichtenverkeer laten lopen. Freek Cuypers, directeur van Born Sportscare stelde Acconet de vraag: “Hoe doe je dat als je met Exact Online werkt?” Acconet kwam met de oplossing: de T-Box File Mailer. T-Box File Mailer zorgt ervoor dat de leveringen op afroep vanuit Exact Online worden omgezet naar een DSV bericht. Een medewerker van Born meldt zich aan in een speciaal ingericht webportaal en kan alle nieuwe leveringen opvragen. “Met de T-Box oplossing van Acconet zijn dagelijks voorkomende handelingen naar tevredenheid geautomatiseerd”, aldus Freek Cuypers.
Logo Born Sportscare
Acconet heeft er met T-Box voor gezorgd dat onze intercompany logistics volledig geautomatiseerd zijn. Door de schaalbaarheid is ons bedrijf klaar voor de toekomst
(Ralph Hanraads, Financieel Directeur Megabed)
Testimonial
MEGAbed is dé slaapspecialist in de provincie Zeeland die service voor haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Voor haar administratie heeft MEGAbed gekozen voor Exact Online aangevuld met T-Box Intercompany Logistics van Acconet. T-Box automatiseert de logistieke boekingen tussen de filialen en het centrale magazijn.
Logo Mega Bed

Pin It on Pinterest