Business Software

Exact Online

Uitgeverij Lemniscaat
Kwekerij Biemans

Exact Globe

Medifix
Wijn Verlinden

Exact Synergy

Bureau KNR
Medifix

Copyright

Multor Media
Agrimarketeers
De begeleiding door Acconet was uitstekend. Zij hielden in de gaten welke stappen wanneer moesten worden ondernomen. Het voelde als een gedeelde verantwoordelijkheid en dat werkte bijzonder prettig.
(Peter Kleppe, Office Manager bij Medifix)
Testimonial
Medifix, gevestigd in Udenhout is leverancier van producten ter ondersteuning van behandelaars in ziekenhuizen, zorginstellingen en zelfstandige praktijken. Peter Kleppe (Officemanager bij Medifix) geeft aan: “In het verleden werkte we met Exact voor Dos. Bij de zoektocht naar nieuwe software vonden directeur Thom van de Voort en ik het vooral belangrijk dat we bij de implementatie goed begeleidt zouden worden. Onze systeembeheerder adviseerde ons om contact op te nemen met Acconet. Dit bleek een gouden tip!” Na enkele presentaties koos Medifix voor Exact Globe en Exact Synergy Enterprise. “De begeleiding door Acconet was uitstekend. Zij hielden in de gaten welke stappen wanneer moesten worden ondernomen. Het voelde als een gedeelde verantwoordelijkheid en dat werkte bijzonder prettig. De implementatie was een intensieve klus, maar de winst die het oplevert is boven alle verwachtingen. Dat is niet alleen te danken aan de software van Exact, maar ook aan de betrokkenheid van Acconet.”
Exact Synergy
Logo MediFix
De kennis en kunde van Acconet gaf ons direct een goed gevoel! (Floris Verlinden, Algemeen Directeur bij Wijn Verlinden)
Testimonial
Wijn Verlinden is een zelfstandig familiebedrijf en actief in wijn sinds 1885. Deze geïmporteerde wijnen worden landelijk aan horecabedrijven en wijnspeciaalzaken geleverd. De directeur Floris Verlinden is de vierde generatie van deze Bossche wijnkopersfamilie binnen het bedrijf.

Wijn Verlinden zocht een nieuw softwarepakket, omdat het huidige pakket niet meer bij de organisatie paste. Floris Verlinden vertelt: “We zochten naar een eenvoudig systeem waarmee we cijfers snel inzichtelijk kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk dat het nieuwe pakket een accijnsmodule heeft, want dat is voor ons als wijnimporteur relevant. We hebben Exact naast een vergelijkbaar softwarepakket van een andere aanbieder gelegd. Uiteindelijk gaven de overzichtelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding van Exact de doorslag. Acconet maakte tevens voor ons de accijnsmodule op maat, want die zat er niet standaard bij.”

Na een snelle implementatie, waar de klanten van Wijn Verlinden nauwelijks hinder van ondervonden hebben, draait het systeem volledig. “In onze branche is het belangrijk om op het juiste moment de juiste hoeveelheid wijnen in te kopen. Met Exact Globe heb ik snel de gegevens om de inkoop en de verkoop aan te sturen. Zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen”, aldus Floris Verlinden. De samenwerking tussen Wijn Verlinden en Acconet is prettig verlopen. “De kennis en kunde van Acconet gaf ons direct een goed gevoel. Daarnaast werk ik met een vaste contactpersoon die ook nog makkelijk bereikbaar is.”

Exact Globe
Logo Wijn Verlinden
Direct bij het eerste gesprek met Hans Meijer van Acconet, hadden wij al een goed gevoel. Hij begreep precies wat wij wilden. (Erica Op ’t Hoog, Secretaresse bij Bureau KNR)
Testimonial
De Konferentie Nederlandse Religieuzen (Bureau KNR), is de koepelorganisatie van de Religieuze Instituten in Nederland. Bureau KNR behartigt de belangen van deze instituten en geeft beleidsadviezen. Daarnaast biedt Bureau KNR ondersteuning op onder andere juridisch, kerkrechtelijk, financieel-economisch, theologisch en visionair gebied zowel voor de gezamenlijke als de individuele instituten. Bovendien beheert het bureau twee fondsen voor de gezamenlijke religieuzen vanwaaruit projecten worden ondersteund.

Bureau KNR zocht een nieuw systeem voor de boekhouding en voor de fondsenafdeling. Via hun systeembeheerder kwam de organisatie in contact met Acconet. “Direct bij het eerste gesprek met Hans Meijer hadden we al een goed gevoel,” vertelt Erica Op ’t Hoog, secretaresse bij Bureau KNR. “Hij begreep precies wat wij wilden. Hij adviseerde ons om de projectadministratie van beide fondsen onder te brengen in Exact Synergy en de boekhouding in Exact Online. Inmiddels anderhalf jaar later zijn wij nog steeds erg blij met zijn advies. Exact Synergy geeft ons direct een helder inzicht in de status van binnengekomen aanvragen en de fondsen die wij gedurende het jaar beschikbaar hebben. Wat ik bovendien bijzonder prettig vind, is dat we bij Acconet één vaste contactpersoon hebben die je niet steeds opnieuw hoeft uit te leggen wat de bedoeling is.”

Na de implementatie in 2014 besloot Bureau KNR begin 2015 om het netwerk te vernieuwen. “Dat was een behoorlijke operatie, maar dankzij de goede samenwerking tussen onze systeembeheerder en Acconet is het project goed afgerond. Wij zijn helemaal tevreden over de samenwerking met Acconet. Je kan hen altijd bellen als je vragen hebt, en er wordt snel gereageerd”, aldus Erica.

Exact Synergy
Logo Konferentie Nederlandse Religieuzen

Pin It on Pinterest