MBO+

Acconet

Eindhoven

24 – 32 uur

Acconet B.V. in Eindhoven is een innoverende en gedreven business partner van Exact Software. Een unieke, innovatieve speler die een uitstekende naam heeft opgebouwd met het stroomlijnen en automatiseren van bedrijfsprocessen. Acconet B.V. is sinds 1990 certified partner van Exact bedrijfssoftware en gespecialiseerd in het koppelen van automatiseringssystemen. T-box is een eigen product dat specifieke problemen in automatisering oplost en organisaties helpt met hun verdere groei en procesbeheersing. Een informeel Brabants bedrijf met korte lijnen en een grote onderlinge betrokkenheid.

Parttime Officemanager – Projectmanager

Mix van Secretariaat, Planning en Projectmanagement

In deze nieuwe spilfunctie (24-32 uur per week) word je verantwoordelijk voor een breed en afwisselend takenpakket. Je bent het eerste aanspreekpunt aan de telefoon, behandelt de mailbox en staat klanten te woord over de lopende zaken. Je verzorgt een deel van de planning en hebt hierover dagelijks contact met de collega’s binnen Acconet. Je ondersteunt de directie bij allerlei managementtaken en het optimaliseren en verder structureren van bedrijfsprocessen en projecten.

Je hebt een passende opleiding op Mbo/Hbo-niveau en minimaal 3 jaar werkervaring op het secretariaat, de planning of als office- of projectmanager. Je bent klantvriendelijk, communicatief en organisatorisch sterk, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je kunt uiteraard prima met de pc overweg. Je ziet mogelijkheden tot verbetering en bent in staat om deze ideeën om te zetten in een verbetervoorstel.

Werken bij Acconet B.V. is werken bij een bedrijf om trots op te zijn! Een platte organisatiestructuur en een informele sfeer dragen bij aan een uitdagend werkklimaat waarbij betrokkenheid en een open communicatie hoog in het vaandel staan. Acconet B.V. heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden, interessante studiemogelijkheden en de definitieve werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.

Heb je belangstelling of zijn er nog vragen?

Neem contact op met Tim Korssen (tim@acconet.nl, 085 051 2471). We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Pin It on Pinterest