MBO+

Acconet

Eindhoven

16 -24 uur

Acconet B.V. in Eindhoven is een innoverende en gedreven business partner van Exact Software. Een unieke, innovatieve speler die een uitstekende naam heeft opgebouwd met het stroomlijnen en automatiseren van bedrijfsprocessen. Acconet B.V. is sinds 1990 certified partner van Exact bedrijfssoftware en gespecialiseerd in het koppelen van automatiseringssystemen. T-box is een eigen product dat specifieke problemen in automatisering oplost en organisaties helpt met hun verdere groei en procesbeheersing. Een informeel Brabants bedrijf met korte lijnen en een grote onderlinge betrokkenheid.

Parttime (Junior) Marketeer

Uitdagende functie voor 12 – 24 uur per week

Als (junior) marketeer word je binnen Acconet B.V. verantwoordelijk voor de online marketing activiteiten. Je gaat je bezighouden met het beheren van de website en social media en je optimaliseert de online promotie van onze producten en oplossingen. Je maakt content, schrijft klantverhalen (zelf of samen met een tekstschrijver) en levert een creatieve bijdrage aan de nieuwe website. Uiteraard alles in nauwe samenwerking met een team enthousiaste collega’s.

Voor deze uitdagende parttime functie gaat de voorkeur uit naar gedreven en creatieve kandidaten op Mbo/Hbo-niveau en zo mogelijk enkele jaren werkervaring binnen de (online) marketing. Je bent communicatief en taalkundig sterk en hebt uiteraard uitstekende online skills.

Werken bij Acconet B.V. is werken bij een bedrijf om trots op te zijn! Een platte organisatiestructuur en een informele sfeer dragen bij aan een uitdagend werkklimaat waarbij betrokkenheid en een open communicatie hoog in het vaandel staan. Acconet B.V. heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden, interessante studiemogelijkheden en de definitieve werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.

Heb je belangstelling of zijn er nog vragen?

Neem contact op met Tim Korssen (tim@acconet.nl, 085 051 2471). We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Pin It on Pinterest