MBO+

Acconet

Eindhoven

12 -16 uur

Acconet B.V. in Eindhoven is een innoverende en gedreven business partner van Exact Software. Een unieke, innovatieve speler die een uitstekende naam heeft opgebouwd met het stroomlijnen en automatiseren van bedrijfsprocessen. Acconet B.V. is sinds 1990 certified partner van Exact bedrijfssoftware en gespecialiseerd in het koppelen van automatiseringssystemen. T-box is een eigen product dat specifieke problemen in automatisering oplost en organisaties helpt met hun verdere groei en procesbeheersing. Een informeel Brabants bedrijf met korte lijnen en een grote onderlinge betrokkenheid.

Medewerk(st)er Financiële Administratie

Verantwoordelijke parttime functie voor 12 – 16 uur per week

In deze veelzijdige functie word je verantwoordelijk voor een breed en afwisselend takenpakket op financieel-administratief gebied; je controleert en boekt de inkoopfacturen, verzorgt de facturatie, de Btw-aangifte en je houdt de openstaande posten in de gaten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de directie, accountant en het kantoor dat de salarisadministratie verzorgt.

Voor deze uitdagende parttime functie gaat de voorkeur uit naar enthousiaste en gedreven kandidaten met een financieel-administratieve opleiding op Mbo/Hbo-niveau en enkele jaren ervaring op de financiële administratie/boekhouding. Je hebt affiniteit/ervaring met Exact (en zo mogelijk met Blue10).

Werken bij Acconet B.V. is werken bij een bedrijf om trots op te zijn! Een platte organisatiestructuur en een informele sfeer dragen bij aan een uitdagend werkklimaat waarbij betrokkenheid en een open communicatie hoog in het vaandel staan. Acconet B.V. heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden, interessante studiemogelijkheden en de definitieve werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.

Heb je belangstelling of zijn er nog vragen?

Neem contact op met Tim Korssen (tim@acconet.nl, 085 051 2471). We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Pin It on Pinterest