Blue10 nieuwe partner Acconet

door | 19 december 2017

Met trots willen we vertellen dat Acconet de nieuwe partner van Blue 10 is. Het is een superhandige cloud oplossing voor het digitaal verwerken van boekingsdocumenten, denk aan inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes.

De automatische herkenning is de geheime kracht achter Blue10, het zorgt voor een snelle verwerking van facturen in de financiële administratie. Bundel dit samen met de flexibele en gebruikersvriendelijke workflow voor het rondsturen, goedkeuren en terugzoeken van facturen en je hebt een snelle en correcte verwerking van facturen in je online boekhouding.

De diensten van Blue10 is een perfecte aanvulling op onze producten, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten