Nominatie CopyRight

door | 20 maart 2017

Tijdens de jaarlijkse awards van Exact worden er partners in het zonnetje gezet. Vol trots kunnen wij mededelen dat Acconet’s CopyRight genomineerd is voor the Innovation of the Year 2017!

CopyRight is een van de oplossingen die Acconet biedt. Begin dit jaar werden we benaderd door een groot Multi Media bedrijf. CopyRight bleek een schot in de roos en binnen 1,5 maand hebben we ervoor gezorgd dat er nu 50 bladmanagers in Exact Synergy met CopyRight hun offertes en orders kunnen vastleggen.

Wat is CopyRight precies?

CopyRight is ontwikkeld voor uitgeverijen van tijdschriften en multimedia. Het is een uitbreiding op Exact Synergy, het webbased bedrijfssoftware platform, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy structureert bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken. CopyRight voegt specifieke functionaliteiten toe voor de bedrijfsprocessen van het moderne multi media bedrijf.

 

CopyRight zorgt er dus voor dat uitgevers heel veel tijd kunnen besparen.

 

Aanstaande donderdag 23 Maart is de uitslag van de nominaties, wij houden jullie op de hoogte!

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten