Vacature: Junior technisch consultant T-Box

door 25 jan 2017Acconet Online

Ben je uitermate klantgericht, gedreven en toe aan een uitdagende baan? Dan is hier je kans! Acconet is vanwege uitbreiding van haar werkzaamheden op zoek naar een analytische en zelfstandige

Junior technisch consultant voor T-Box

Als junior technisch consultant werk je binnen het team van Acconet. In dit team van ervaren specialisten help je mee om de data integratie projecten te implementeren, te onderhouden en uit te breiden met verschillende functionaliteiten. Opleiding maakt een belangrijk deel uit van het werk. Je werkt veel samen met de senior consultant om zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Het betreft een typische startersfunctie; het hebben van werkervaring is meegenomen, maar is geen vereiste. Belanrijk is dat je een professionele gesprekspartner bent die is staat is om de wensen van klanten in kaart te brengen en om deze ook te realiseren op technisch niveau. Je kickt er op als jouw klanten tevreden zijn en dat jij hebt bijgedragen aan die oplossing!

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan het volgende profiel:

  • Een net afgeronde HBO-of Universitaire ICT-opleiding, een of enkele jaren werkervaring is een pré
  • Ambitie om techniek en functionaliteit te combineren
  • Kennis van C#, SQL en salesforce is een pré
  • Resultaat gericht en proactief
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent een echte teamspeler met een ondernemende instelling en vindt het prettig om werkzaam te zijn in een klein en betrokken team
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

T-Box
T-Box zorgt ervoor dat de gegevens in het logistieke proces op tijd en op de juiste plaats beschikbaar zijn. Gegevens worden uitgewisseld door middel van berichten tussen bedrijven in de keten of tussen bedrijven van dezelfde organisatie. De mobiele toepassing T-Box Mobile Logistics stuurt de processen aan in het magazijn.

Wie zijn wij?
Acconet, opgericht in 2001, is een ervaren en gedreven partner van Exact Software en begeleidt organisaties bij automatiseringsvraagstukken. Naast Exact Software bieden wij ook een totaaloplossing voor servicemanagement aan, genaamd FieldBuddy.

Meer informatie over Acconet kun je vinden op onze website: www.acconet.nl. Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Stuur dan je CV en motivatie naar hanneke@acconet.nl.

Pin It on Pinterest

Share This