Fantastische dag bij Exact Live 2016

door | 17 november 2016

Stel u werkt met een speciaal softwarepakket voor uw branche en u wilt gebruik maken van een moderne cloudoplossing zoals Exact Online. Of u maakt een inkoopplanning in Excel en u wilt daarvan automatisch inkooporders aanmaken in uw software. Twee voorbeelden waarbij onze klanten gebruik maken van postmyfile.nl.

De dag werd afgetrapt door de CEO van Exact, Erik van der Meijden, die onder meer sprak over Exact’s nieuwe ondernemersplatform, gevolgd door verschillende inspirerende sprekers. De lekkere lunch werd erg op prijs gesteld. Na een korte break was iedereen er klaar voor en liep het storm bij de stand van Acconet. De Acconet dames maakten van de bezoekers een leuke polaroid foto met Acconet flyer. We zijn blij dat we veel mensen hebben gesproken en we hopen dat we in 2017 veel bedrijven kunnen helpen met de software van Exact en FieldBuddy.

Al met al een super dag! Ben je er niet bij geweest, be there next time!

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.