Fantastische dag bij Exact Live 2016

door | 17 november 2016

Wat een groot succes, Exact Live 2016! Met een opkomst van ruim 4.800 bezoekers was deze lustrumeditie de grootste tot nu toe. Voor ons als partner waren dit de perfecte ingredienten voor een fantastische dag.
De dag werd afgetrapt door de CEO van Exact, Erik van der Meijden, die onder meer sprak over Exact’s nieuwe ondernemersplatform, gevolgd door verschillende inspirerende sprekers. De lekkere lunch werd erg op prijs gesteld. Na een korte break was iedereen er klaar voor en liep het storm bij de stand van Acconet. De Acconet dames maakten van de bezoekers een leuke polaroid foto met Acconet flyer. We zijn blij dat we veel mensen hebben gesproken en we hopen dat we in 2017 veel bedrijven kunnen helpen met de software van Exact en FieldBuddy.

Al met al een super dag! Ben je er niet bij geweest, be there next time!

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten