door | 1 september 2016 | Exact Online

De nieuwe consultant van Acconet is Charlotte van den Bogaard. Wellicht bij sommige van u al bekend, want ze is geen onbekende voor ons. In 2012 kwam ze in contact met Acconet en na haar stageperiode heeft ze zich ontwikkeld tot Exact consultant. Hierna is ze elders haar ervaring gaan uitbouwen en sinds 1 oktober is ze weer terug bij Acconet. Ze miste na 1,5 jaar gewerkt te hebben in de accountancy wereld, de variatie in haar werk. Bij Acconet heeft ze dit opnieuw gevonden in haar werk als consultant.
Acconet heeft in de tussentijd niet stil gestaan en Charlotte kan haar kennis als FieldBuddy consultant verder gaan uitbreiden. Haar doel is om haar klanten blij te maken. De klant staat bij iedere implementatie centraal. De bedrijfsprocessen worden op de best mogelijke manier vertaald naar de software. De kracht van Charlotte ligt dan ook in het meedenken in de bedrijfsprocessen met de mogelijkheden van de software in haar achterhoofd.

Ze kijkt ernaar uit om u te ontmoeten en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This