T-Box

Met T-Box is alles mogelijk
Met T-Box is alles mogelijk

Snelle en slimme verbindingen van processen

met T-Box
T-Box Intercompany Logistics

T-Box Intercompany Logistics

Voor het beheersen van uw logistieke processen. Bestaat uw organisatie uit meerdere vestigingen en distribueert u vanuit een centraal magazijn? Of werkt uw organisatie administratief samen met meerdere bedrijven in de keten? Dat betekent dubbele invoer van gegevens en onnodige fouten. Onderlinge transacties tussen de administraties worden door T-Box uitgewisseld. Minder handmatige invoer bespaart tijd en zorgt voor minder fouten in uw voorraadbeheer.

Ralph Hanraads, Financieel Directeur Megabed: “Acconet heeft er met T-Box voor gezorgd dat onze intercompany logistics volledig geautomatiseerd zijn. Door de schaalbaarheid is ons bedrijf klaar voor de toekomst.”

T-Box Mobile Logistics

T-Box Mobile Logistics

iPad-Air-2-Mock-up-black

Uw mobiele toepassing in het magazijn. Met deze mobiele applicatie kunnen uw magazijnmedewerkers hun dagelijkse werk doen. Het biedt verschillende functionaliteiten, zoals orders picken middels een elektronische picklijst, voorraad inventarisatie, voorraad verplaatsingen in het magazijn en het verwerken van de ontvangen goederen.

T-Box Mobile Logistics is “het mobiele toetsenbord” van uw Exact Globe of Exact Online omgeving. Het vereenvoudigt uw voorraadbeheer en biedt gemak voor uw magazijnmedewerkers.

T-Box Portal

T-Box Portal

Het internet portaal van T-Box. De portal stelt bedrijven in staat om gegevens via een gebruikersinterface uit te wisselen. Bij Urban Arrow worden de inkooporders getoond bij de leverancier. De leverancier geeft via T-Box Portal aan wanneer de fietsen klaar staan voor transport. Daarbij worden per fiets het framenummer en andere gegevens ingescand. T-Box handelt het berichtenverkeer af met Fiege, de logistiek dienstverlener van Urban Arrow.

Gerald van Weel, Fietsenmaker Urban Arrow: “Stap voor stap hebben we het proces van inkooporder tot verkoopfactuur gestroomlijnd en geautomatiseerd. Mijn leverancier maakt nu eindelijk de fietsen die ik wil hebben! We hebben overzicht op het proces.”

T-Box Connector Exact Online – Exact Synergy

T-Box Exact Online – Exact Synergy

De Connector zorgt voor de uitwisseling van gegevens tussen Exact Online en Exact Synergy. Er kunnen verschillende entiteiten gesynchroniseerd worden, zoals: relaties, artikelen, medewerkers en documenten. Transacties die volgen uit werkprocessen kan T-Box administratief verwerken in Exact Online. Bij Framez Media worden voltooide verkoopprocessen automatisch gefactureerd met Exact Online.

Gerald van Engelen, Directeur Framez Media: “Wij zochten de specialist die snelheid, transparantie en kwaliteit kan leveren, én mee kan denken met de opdrachtgever! Met het bouwen van de connectie tussen Exact Synergy en Exact online middels de T-Box connector is Acconet hierin ruim geslaagd. Acconet is voor ons een voorbeeld van ondernemerschap met veel flexibiliteit en enorme toewijding!”

Pin It on Pinterest

Share This