T-Box Intercompany Logistics

Met T-Box Intercompany Logistics wisselt u gegevens uit tussen verschillende vestigingen

T-Box Mobile Logistics

T-Box Mobile Logistics helpt uw magazijnmedewerkers bij hun dagelijkse werk

T-Box Portal

Met T-Box Portal wisselt u gegevens uit met leveranciers en klanten

T-Box Exact Online - Synergy Connector

De T-Box Connector wisselt gegevens uit tussen Exact Online en Exact Synergy Enterprise

T-Box zorgt ervoor dat de gegevens in het logistieke proces op tijd en op de juiste plaats beschikbaar zijn. Gegevens worden uitgewisseld door middel van berichten tussen bedrijven in de keten of tussen bedrijven van dezelfde organisatie. De mobiele toepassing T-Box Mobile Logistics stuurt de processen aan in het magazijn. Op locatie of in de Cloud optimaliseert u met T-Box uw dienstverlening.

T-Box helpt u bij het optimaliseren van uw logistieke processen:

  • Maakt het uitwisselen van gegevens tussen verschillende systemen mogelijk, waardoor dubbele invoer en fouten worden voorkomen.
  • De gegevens zijn sneller beschikbaar, waardoor er geen wachttijden zijn.
  • T-Box is schaalbaar waardoor uw organisatie sneller en gemakkelijker op ontwikkelingen kan inspelen.
  • T-Box werkt op locatie en in de Cloud. Kies de vorm die het beste bij uw organisatie past.

T-Box Intercompany Logistics

Voor het beheersen van uw logistieke processen. Bestaat uw organisatie uit meerdere vestigingen en distribueert u vanuit een centraal magazijn? Of werkt uw organisatie administratief samen met meerdere bedrijven in de keten? Dat betekent dubbele invoer van gegevens en onnodige fouten. Onderlinge transacties tussen de administraties worden door T-Box uitgewisseld. Minder handmatige invoer bespaart tijd en zorgt voor minder fouten in uw voorraadbeheer.

Ralph Hanraads, Financieel Directeur Megabed: “Acconet heeft er met T-Box voor gezorgd dat onze intercompany logistics volledig geautomatiseerd zijn. Door de schaalbaarheid is ons bedrijf klaar voor de toekomst.”

T-Box Mobile Logistics

iPad-Air-2-Mock-up-black

Uw mobiele toepassing in het magazijn. Met deze mobiele applicatie kunnen uw magazijnmedewerkers hun dagelijkse werk doen. Het biedt verschillende functionaliteiten, zoals orders picken middels een elektronische picklijst, voorraad inventarisatie, voorraad verplaatsingen in het magazijn en het verwerken van de ontvangen goederen.

T-Box Mobile Logistics is “het mobiele toetsenbord” van uw Exact Globe of Exact Online omgeving. Het vereenvoudigt uw voorraadbeheer en biedt gemak voor uw magazijnmedewerkers.

T-Box Portal

Het internet portaal van T-Box. De portal stelt bedrijven in staat om gegevens via een gebruikersinterface uit te wisselen. Bij Urban Arrow worden de inkooporders getoond bij de leverancier. De leverancier geeft via T-Box Portal aan wanneer de fietsen klaar staan voor transport. Daarbij worden per fiets het framenummer en andere gegevens ingescand. T-Box handelt het berichtenverkeer af met Fiege, de logistiek dienstverlener van Urban Arrow.

Gerald van Weel, Fietsenmaker Urban Arrow: “Stap voor stap hebben we het proces van inkooporder tot verkoopfactuur gestroomlijnd en geautomatiseerd. Mijn leverancier maakt nu eindelijk de fietsen die ik wil hebben! We hebben overzicht op het proces.”

T-Box Exact Online – Exact Synergy

De Connector zorgt voor de uitwisseling van gegevens tussen Exact Online en Exact Synergy. Er kunnen verschillende entiteiten gesynchroniseerd worden, zoals: relaties, artikelen, medewerkers en documenten. Transacties die volgen uit werkprocessen kan T-Box administratief verwerken in Exact Online. Bij Framez Media worden voltooide verkoopprocessen automatisch gefactureerd met Exact Online.

Gerald van Engelen, Directeur Framez Media: “Wij zochten de specialist die snelheid, transparantie en kwaliteit kan leveren, én mee kan denken met de opdrachtgever! Met het bouwen van de connectie tussen Exact Synergy en Exact online middels de T-Box connector is Acconet hierin ruim geslaagd. Acconet is voor ons een voorbeeld van ondernemerschap met veel flexibiliteit en enorme toewijding!”

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.