Fieldbuddy

Fieldbuddy

Verbeter het rendement van uw serviceproces
met FieldBuddy en Exact software
Mobile

Mobile

Met FieldBuddy Mobile op de tablet of laptop heeft de monteur alles onder handbereik wat hij of zij nodig heeft, altijd en overal, zelfs wanneer er tijdelijk geen internetverbinding beschikbaar is kan de monteur vooruit.

De monteur krijgt automatisch de serviceopdrachten binnen en integratie met navigatie app’s maakt het mogelijk zonder handmatige invoer van een bestemming direct te gaan rijden.

Invullen van de digitale werkbon – registratie van materialen, activiteiten en tijden en eventueel een handtekening van de klant – doet de monteur door middel van centraal beheerde en eenvoudig aan te passen schermen en flows.

FieldBuddy Mobile draait op iOS, Android en Windows en kan centraal worden uitgerold, ook op devices die door personeel zelf wordt meegebracht.

Dispatch Panel

Dispatch Panel

Of het nu gaat om het op lokatie oplossen van een probleem, het onderhouden van een installatie of het uitvoeren van een order, inspectie of metingen, de juiste monteur op het juiste moment naar de juiste klus, dat is een belangrijke factor voor een optimaal serviceproces.

FieldBuddy Dispatch Panel biedt de mogelijkheid om real-time serviceopdrachten toe te wijzen aan de monteurs. Door middel van een overzichtelijke weergave kan de planner ervoor zorgen dat de buitendienst zo efficient en productief mogelijk opereert.

In één oogopslag ziet de planner hoe de zaken er voor staan, hoe het werk is verdeeld over de monteurs en wat de gebruikte en gevraagde capaciteit is.

Easy Config

Easy Config

Standaard is er binnen FieldBuddy een complete inrichting aanwezig voor de ondersteuning van uw serviceprocessen en de registratie van alle gegevens die voor deze processen van belang zijn: serviceverzoeken, werkbonnen, contracten, installaties, locaties, etc.

Door middel van point-en-click zijn uw wensen heel eenvoudig te configureren: automatiseren van uw serviceprocessen met werkstroomregels, eindgebruikersschermen aanpassen, verbeteren van de datakwaliteit met validatieregels, opstellen van rapportages, het is allemaal mogelijk zonder de hulp van een programmeur.

Ook de volledige configuratie van FieldBuddy Mobile is op dezelfde eenvoudige manier te onderhouden en aan te passen.

Integratie

Integratie

FieldBuddy is eenvoudig te integreren met andere systemen door middel van de standaard aanwezige interfaces, of door middel van standaard middleware-systemen, waarmee u verbinding kunt maken met Exact Online of met Exact Globe Next.

Daarnaast is FieldBuddy een native Force.com applicatie en integreert daarom naadloos met de Sales Cloud en Service Cloud oplossingen van Salesforce.

Ook is het mogelijk om FieldBuddy te integreren met uw bestaande service management back-officesystemen om daarmee o.a. te profiteren van de dynamische configuratie mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van FieldBuddy Mobile.

Pin It on Pinterest

Share This