Kantooruitbreiding Acconet

door | 9 oktober 2018

Met trots kondigen we aan dat we ter uitbreiding een extra kantoorruimte openen in Aarle-Rixtel.

Acconet groeit uit haar huidige werkruimte dus uitbreiding is nodig. Het bekende post en bezoek adres in Beek en Donk blijft bestaan. Het nieuwe kantoorpand zit aan de Dorpstraat in Aarle-Rixtel met tegenover meer dan genoeg parkeermogelijkheden. Vanaf 1 november zullen we intrek nemen. We kijken er ontzettend naar uit.

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten