door | 23 mei 2018 | Acconet Online

Sinds begin 2018 heeft Acconet een aantal veranderingen binnen het team. We willen jullie graag voorstellen aan Rezi en Tim.

Tim:

‘Mijn naam is Tim Korssen. Ik ben 28 jaar oud en in 2017 afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Sinds 2012 ben ik zeer actief betrokken geweest bij het bedrijf van mijn ouders, waar met Exact Globe Next wordt gewerkt.

Al snel leerde ik alle modules kennen en begon ik mijn programmeer achtergrond te gebruiken om handige softwaretoepassingen te schrijven om bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren.

Acconet is onze Exact dealer en zo ben ik in contact gekomen met Hans en Hanneke. Van het een kwam het ander en nu werk ik al een aantal maanden voor Acconet. Mijn doel is om samen met de klant in kaart te brengen hoe we hun bedrijfsprocessen kunnen verbeteren door middel van de juiste softwaretoepassingen.’

Rezi:

‘Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Mijn naam is Rezi Goverde, ben 48 jaar, getrouwd, heb 2 zonen (18 en 20 jaar) en woon sinds 11 jaar in Elsendorp. 5 februari ben ik begonnen bij Acconet en ben daar op maandag en woensdag aanwezig. Voorheen heb ik op een administratiekantoor gewerkt en maakte jaarrekeningen en verzorgde belastingaangiftes.

Ik ben een financiële duizendpoot, punctueel, analytisch en resultaatgericht. Vorig jaar ben ik begonnen aan de deeltijdopleiding leraar wiskunde. Het werken in de zakelijke dienstverlening wil ik dan ook combineren met het werken als docent. Mijn ervaring en kennis wil ik inzetten om goede en langdurige relaties te bouwen met de relaties van Acconet. Graag tot ziens of aan de telefoon!’

Gerelateerde Verhalen

Pin It on Pinterest

Share This