Klantenportaal voor Framez Media

door | 19 december 2017

Acconet blijft aan het ontwikkelen. Ditmaal hebben we een klantenportaal ontwikkeld voor onze klant Framez Media. Het klantenportaal ontsluit gegevens uit Exact Synergy voor klanten, leveranciers (drukkers) en ontwerpers. Welke gegevens het portaal toont, is afhankelijk van de ingelogde gebruiker.

Framez Media staat bekend om hun photoflyer. Dat is een authentieke (analoge) marketingtool. De photoflyer creëert een nieuwe merkbeleving door gebruik te maken van instax (de nieuwe polaroid) om mensen samen te brengen en te betrekken bij het merk. Neem eens een kijkje op photoflyer.nl. De flyers worden ontworpen en gedrukt. Hier gaat een heel proces aan vooraf. Denk aan een drukproef, goedkeuring van de klant, het drukproces en de verzending van de flyers met camera’s en films. Framez Media werkt met grote merken als Coca-cola, Disney, Philips en Heineken. Dat betekent werken met deadlines voor grote events. Op tijd leveren is erg belangrijk en het klantenportaal zorgt ervoor dat er veel tijd wordt bespaard.

Veel telefoon en email verkeer is door het klantenportaal onnodig, wat zorgt voor tijdbesparing. Het biedt veel mogelijkheden en is heel makkelijk in gebruik.

Is het iets voor jouw bedrijf? Of wil je dat Acconet eens kijkt hoe we jullie van dienst kunnen zijn om veel tijd te besparen? Maak dan nu een afspraak!

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten