Instant data conversies via postmyfile.nl

door | 13 september 2017

Stel u werkt met een speciaal softwarepakket voor uw branche en u wilt gebruik maken van een moderne cloudoplossing zoals Exact Online. Of u maakt een inkoopplanning in Excel en u wilt daarvan automatisch inkooporders aanmaken in uw software. Twee voorbeelden waarbij onze klanten gebruik maken van postmyfile.nl.

Postmyfile.nl is een internetdienst van Acconet waarbij u bestanden kunt aanbieden die vervolgens verwerkt worden. Zo kunt u bestanden laten omzetten naar een ander formaat zodat u de gegevens kunt importeren in uw software of de gegevens worden direct door onze dienst voor u verwerkt.
Voor dienstverleners van telefonie zorgen wij er voor dat de bestanden van providers worden omgezet naar bestanden die ingelezen kunnen worden in de facturatie. De bestanden worden zonder verdere tussenkomst via postmyfile.nl ge-upload, verwerkt en verstuurd naar het gewenste  e-mailadres. Een soortgelijke dienst hebben wij voor klanten die werken met een branchepakket en factureren via Exact Online of Exact Globe.
Met postmyfile.nl bieden wij u een dienst die gemakkelijk werkt en die tal van mogelijkheden biedt. Denk aan het uploaden en verwerken van inkoop- en verkooporders, prijswijzigingen etc.
Postmyfile.nl maakt gebruik van T-Box. Voor meer informatie klik op T-Box.

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten