Alles-in-een

door | 12 januari 2017

Stel u werkt met een speciaal softwarepakket voor uw branche en u wilt gebruik maken van een moderne cloudoplossing zoals Exact Online. Of u maakt een inkoopplanning in Excel en u wilt daarvan automatisch inkooporders aanmaken in uw software. Twee voorbeelden waarbij onze klanten gebruik maken van postmyfile.nl.

Bouvigne werkte al met de financiële administratie van Exact en had voor de wijnhandel een apart branchepakket. Door een slimme inrichting maakt Acconet het mogelijk om ook de handelsfuncties onder te brengen in Exact software én gecombineerd met de aangifte accijns en verbruiksbelastingen. Bouvigne heeft nu “alles in één systeem” en kan weer jaren vooruit.

Acconet begeleidt hun in dit verdere proces en zorgt ervoor dat alles na behoren werkt. We willen Bouvigne van harte welkom heten.

Pin It on Pinterest

Share This
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij bellen u graag even terug!
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.