De TBox Connector van Acconet is de oplossing voor Framez Media

door 1 okt 2015Acconet Online

Framez Media te Amsterdam creëert kwalitatieve fotomarketingoplossingen voor bureaus en merken. Dat doen zij met polaroids en apps in samenwerking met hun internationale partners Fujifilm en Xerox. Voor de interne administratie werkt Framez Media met Exact Synergy en Exact Online.
3PNCNpIE

De wens van Framez Media is dat gegevens op één plaats worden verwerkt. Dat geldt voor klantgegevens en offertes die orders worden. De orders uit Exact Synergy worden omgezet naar verkoopfacturen in Exact Online. Met de TBox Connector kan Acconet dat voor Framez Media uitstekend realiseren. Framez Media bespaart daarmee tijd en voorkomt fouten.

De TBox Connector zorgt voor de uitwisseling van gegevens tussen Exact Online en Exact Synergy.

Pin It on Pinterest

Share This