Projecten

Behalve met Exact Synergy werkt 100%BOUW ook met Exact Globe. Hans van Gestel: “Wij hebben zo’n 120 jongens in dienst en ruim 150 bedrijven als klant. Met Exact kunnen we erop vertrouwen dat de urenregistratie, omschrijving van werkprocessen en de facturering perfect worden bijgehouden.”

 

De vakopleiders van Schilder^sCOOL in Rosmalen werkten al een aantal jaren met Exact, voordat men begin 2011 met Acconet in contact kwam. Het was de wens om de software beter aan te laten sluiten bij de informatiebehoefte van de organisatie. Acconet heeft dat op zich genomen en is inmiddels ook gestart om de vestigingen in Tilburg en Nuenen te voorzien van een eigen informatiesysteem.

 

Het verhaal van TULP is een verhaal van passie voor vuur. TULP maakt haarden samen met ontwerpers als Piet Boon, Piet Hein Eek en Roderick Vos. Met Exact Globe wordt de logistiek aangestuurd en worden de financiën geregeld. TULP werkte binnen 3 weken met de software.

 

Swan Products levert een uitgebreide collectie kantoormeubilair, dat zich onderscheid door een goede prijs – kwaliteit verhouding. Acconet heeft de Exact software opnieuw ingericht, zodat de processen beter verlopen en de juiste informatie beschikbaar is.

 

De vakopleiders van Schilder^sCOOL in Rosmalen werkten al een aantal jaren met Exact, voordat men begin 2011 met Acconet in contact kwam. Het was de wens om de software beter aan te laten sluiten bij de informatiebehoefte van de organisatie. Acconet heeft dat op zich genomen en is inmiddels ook gestart om de vestigingen in Tilburg en Nuenen te voorzien van een eigen informatiesysteem.

 

Swan Products levert een uitgebreide collectie kantoormeubilair, dat zich onderscheid door een goede prijs – kwaliteit verhouding. Acconet heeft de Exact software opnieuw ingericht, zodat de processen beter verlopen en de juiste informatie beschikbaar is.

 

Acconet verzorgt het functioneel beheer van de Exact software voor Daikin Chemical Netherlands. De Exact software wordt gebruikt voor de productie en het wharehouse management. De verzenddocumenten en rapportages worden samengesteld met Crystal Reports van Business Objects.

 

Acconet is als projectcoördinator opgetreden bij de opzet van de abonneeregistratie, het databasebeheer en de inrichting van de klantenservice.

 

Twin Media is gespecialiseerd in het realiseren van folio- en digitale producten, zoals boeken, tijdschriften en Cross Media. Acconet is betrokken geweest bij de implementatie van het backoffice systeem.

 

Daalderop is de toonaangevend leverancier van hoogwaardige warmwater- en verwarmingsapparatuur en zonne-energiesystemen.

 

Kennis Bouwadvies verleent diensten op het gebied van vastgoed­ontwikkeling, project- en bouwmanagement. Acconet heeft een CRM oplossing ontwikkeld in de databasesoftware van FileMaker.

 

IJsselkring is een brede welzijnsorganisatie, onderverdeeld in de sectoren Hulpverlening, Samenlevingsontwikkeling en Bedrijfsvoering.

 

Technische handelsonderneming H. van de Schoot verkoopt, verhuurt en repareert machines voor de bouw en industrie. Wij hebben Exact Globe geïmplementeerd voor de administratie, verhuur en facturatie.

 

LPS levert chemicaliën en testopstellingen aan laboratoria en werkt al geruime tijd met Exact software. In nauwe samenwerking is de Exact Globe en Synergy omgeving volledig opnieuw ingericht.

 

M51 Creative Innovations is een ambitieus ontwerpbureau, gespecialiseerd in het vormgeven van zowel interieur als exterieur van winkels, kantoren en villa’s. Begin 2009 is het bureau met Exact Globe en Exact Synergy gaan werken.

 
Wij bellen u graag even terug!
Born Sportscare, gevestigd te Geleen, produceert en ontwikkelt producten op het gebied van sportvoeding en verzorging. Born Sportscare werkt samen met een extern vervoerder (DSV Solutions) die hun producten op voorraad houdt en transporteert. Zij willen de opdrachten die de vervoerder uitvoert via elektronisch berichtenverkeer laten lopen. Freek Cuypers, directeur van Born Sportscare stelde Acconet de vraag: “Hoe doe je dat als je met Exact Online werkt?” Acconet kwam met de oplossing: de T-Box File Mailer. T-Box File Mailer zorgt ervoor dat de leveringen op afroep vanuit Exact Online worden omgezet naar een DSV bericht. Een medewerker van Born meldt zich aan in een speciaal ingericht webportaal en kan alle nieuwe leveringen opvragen. “Met de T-Box oplossing van Acconet zijn dagelijks voorkomende handelingen naar tevredenheid geautomatiseerd”, aldus Freek Cuypers.
Patisserie Hoeben uit Liessel is een bakkerij die dagvers gebak levert aan ruim 300 supermarkten. De leadtime is korter dan bij de concurrentie, dus ‘delivery on demand’ maar dan wel vers! Leon Hoeben, Hoofd Bedrijfsbureau van Patisserie Hoeben geeft aan: “Onze concurrentiekracht berust voor een belangrijk deel op het snel kunnen bedienen van onze klanten. Om dit te bewerkstelligen hebben wij betrouwbare productielijsten nodig waarop staat welke artikelen in welke hoeveelheid aan welke klant geleverd moeten worden. Die productielijsten worden samengesteld door T-Box, een maatwerkoplossing van Acconet. En dat gaat perfect!” Patisserie Hoeben werkt al geruime tijd met Exact, maar had behoefte aan meer dan alleen de standaard mogelijkheden die Exact biedt voor rapportage. “Met T-box kunnen wij deze rapporten eenvoudig genereren.” Patisserie Hoeben werkt al ruim 4 jaar naar volle tevredenheid met T-Box. “Elk bedrijf van onze grootte is gebaat bij creatief maatwerk. Wij zijn voor T-Box gegaan en hebben daar alleen maar voordelen van geplukt!”

Acconet Thema over Patisserie Hoeben vindt u hier.
Omega, gevestigd in Ittervoort, verzorgt het complete orderproces voor diverse klanten. Omega verwerkt elke dag 200 tot 250 orders die een gigantische hoeveelheid data bevatten en binnenkomen via XML-files. T-Box selecteert alle benodigde informatie voor de verwerking van die orders die vervolgens door de magazijnmedewerkers verzamelt en verzonden worden. T-Box zorgt ook voor terugmeldingen. Monica Schlösser: “Op die manier beheren wij de voorraad en krijgt de klant bericht over welke orders die dag verstuurd zijn. T-Box is enorm veelzijdig. Door de toepassing van T-Box kunnen wij aan vrijwel alle wensen van onze klanten tegemoetkomen. Dat is mede te danken aan de samenwerking met Acconet. Zij hebben aan een half woord genoeg. Ze denken mee en zijn erg betrokken. Op die manier blijven wij ons als bedrijf ook steeds verder ontwikkelen, dat is een prachtig perspectief voor de toekomst!”

Acconet Thema over Omega Direct Marketing Services vindt u hier.
Medifix, gevestigd in Udenhout is leverancier van producten ter ondersteuning van behandelaars in ziekenhuizen, zorginstellingen en zelfstandige praktijken. Peter Kleppe (Officemanager bij Medifix) geeft aan: “In het verleden werkte we met Exact voor Dos. Bij de zoektocht naar nieuwe software vonden directeur Thom van de Voort en ik het vooral belangrijk dat we bij de implementatie goed begeleidt zouden worden. Onze systeembeheerder adviseerde ons om contact op te nemen met Acconet. Dit bleek een gouden tip!” Na enkele presentaties koos Medifix voor Exact Globe en Exact Synergy Enterprise. “De begeleiding door Acconet was uitstekend. Zij hielden in de gaten welke stappen wanneer moesten worden ondernomen. Het voelde als een gedeelde verantwoordelijkheid en dat werkte bijzonder prettig. De implementatie was een intensieve klus, maar de winst die het oplevert is boven alle verwachtingen. Dat is niet alleen te danken aan de software van Exact, maar ook aan de betrokkenheid van Acconet.”

Acconet Thema over Medifix vindt u hier.
Wij bellen u graag even terug!
Geef hier uw naam en telefoonnummer,
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
De Konferentie Nederlandse Religieuzen (Bureau KNR), is de koepelorganisatie van de Religieuze Instituten in Nederland. Bureau KNR behartigt de belangen van deze instituten en geeft beleidsadviezen. Daarnaast biedt Bureau KNR ondersteuning op onder andere juridisch, kerkrechtelijk, financieel-economisch, theologisch en visionair gebied zowel voor de gezamenlijke als de individuele instituten. Bovendien beheert het bureau twee fondsen voor de gezamenlijke religieuzen vanwaaruit projecten worden ondersteund.

Bureau KNR zocht een nieuw systeem voor de boekhouding en voor de fondsenafdeling. Via hun systeembeheerder kwam de organisatie in contact met Acconet. “Direct bij het eerste gesprek met Hans Meijer hadden we al een goed gevoel,” vertelt Erica Op ’t Hoog, secretaresse bij Bureau KNR. “Hij begreep precies wat wij wilden. Hij adviseerde ons om de projectadministratie van beide fondsen onder te brengen in Exact Synergy en de boekhouding in Exact Online. Inmiddels anderhalf jaar later zijn wij nog steeds erg blij met zijn advies. Exact Synergy geeft ons direct een helder inzicht in de status van binnengekomen aanvragen en de fondsen die wij gedurende het jaar beschikbaar hebben. Wat ik bovendien bijzonder prettig vind, is dat we bij Acconet één vaste contactpersoon hebben die je niet steeds opnieuw hoeft uit te leggen wat de bedoeling is.”

Na de implementatie in 2014 besloot Bureau KNR begin 2015 om het netwerk te vernieuwen. “Dat was een behoorlijke operatie, maar dankzij de goede samenwerking tussen onze systeembeheerder en Acconet is het project goed afgerond. Wij zijn helemaal tevreden over de samenwerking met Acconet. Je kan hen altijd bellen als je vragen hebt, en er wordt snel gereageerd”, aldus Erica.
Wijn Verlinden is een zelfstandig familiebedrijf en actief in wijn sinds 1885. Deze geïmporteerde wijnen worden landelijk aan horecabedrijven en wijnspeciaalzaken geleverd. De directeur Floris Verlinden is de vierde generatie van deze Bossche wijnkopersfamilie binnen het bedrijf.

Wijn Verlinden zocht een nieuw softwarepakket, omdat het huidige pakket niet meer bij de organisatie paste. Floris Verlinden vertelt: “We zochten naar een eenvoudig systeem waarmee we cijfers snel inzichtelijk kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk dat het nieuwe pakket een accijnsmodule heeft, want dat is voor ons als wijnimporteur relevant. We hebben Exact naast een vergelijkbaar softwarepakket van een andere aanbieder gelegd. Uiteindelijk gaven de overzichtelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding van Exact de doorslag. Acconet maakte tevens voor ons de accijnsmodule op maat, want die zat er niet standaard bij."

Na een snelle implementatie, waar de klanten van Wijn Verlinden nauwelijks hinder van ondervonden hebben, draait het systeem volledig. “In onze branche is het belangrijk om op het juiste moment de juiste hoeveelheid wijnen in te kopen. Met Exact Globe heb ik snel de gegevens om de inkoop en de verkoop aan te sturen. Zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen”, aldus Floris Verlinden. De samenwerking tussen Wijn Verlinden en Acconet is prettig verlopen. “De kennis en kunde van Acconet gaf ons direct een goed gevoel. Daarnaast werk ik met een vaste contactpersoon die ook nog makkelijk bereikbaar is.”
Aanvraag Proefabonnement
Geef hier uw naam en e-mail adres,
dan verwerken wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.